Maksutavat

Kultatahti.fi käyttää maksujen välittämisessä sekä Klarna Oy:n tarjoamaa Klarna Checkout -maksujärjestelmää että Paytrailin-makuvaihtoehtoja. Maksupalveluiden avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Maksuprosessi on nopea ja helppokäyttöinen: ensin vahvistat ostoksesi, jonka jälkeen vain valitset haluamasi maksutavan seuraavista:

* lasku - 14 päivää maksuaikaa, laskutuslisä 0,00 € (Klarnan oletusmaksutapa)

* maksa ostoksesi erissä

* maksuaikaa ostoksillesi


Klarna Lasku toimitetaan sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen kun tilauksesi on käsitelty. Klarna Tilin ja Klarna kampanjan laskut lähetetään kirjeitse kotiosoitteeseesi.

 

* verkkopankit: alandsbanken, Aktia, Danskebank, Handelsbanken, LähiTapiola, Nordea, Oma SP, OP, POP Pankki, S-Pankki ja Säätöpankki

* luottokortit: Visa, Mastercard, American Express

* Visa Electron, mikäli korttisi ominaisuudet sallivat verkko-ostamisen, ota tarvittaessa yhteyttä pankkiisi asian selvittämiseksi 

Tarkemmat tiedot eri maksutavoista ja niiden erityisehdoista löydät verkkokaupan kassalla. Huomaa että järjestelmä tarjoaa ensisijaisesti maksutavaksi laskua, halutessasi voit vaihtaa maksutapaa. Voit myös halutessasi luoda oman PIN-koodin Klarna Checkout -palveluun.

Tilauksesi yhteydessä suoritetaan tavanomainen luottotarkistus, mikä voi tarkoittaa, että Klarna tarkistaa luottotietosi ulkopuolisesta luottotietorekisteristä. 


Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun, puhelin 09- 425 99 771, avoinna arkisin klo 9-18. Klarnan asiakaspalveluun voit olla yhteydessä myös sähköisesti, kaikki tiedot löydät täältä >> 


Tässä linkki Klarnan yleisiin ehtoihin.

Tässä linkki Vakiomuotoisiin Eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.