Tuotemerkit


Aarni

Aarni rannekellojen ja lompakkojen muotoilu edustaa selkeää skandinaavista muotoilua. Näissä kelloissa muotoilun lisäksi myös materiaalit tulevat pohjoisen karusta luonnosta. Kellojen koneistot sen sijaan tulevat kelloille pyhitetystä alppimaasta, Sveitsistä! Suomalaisesta faunasta perillä olevat ihmiset tunnistavat, ettei korkkipuu, eeben ja pähkinäpuu kuulu suomen luontoon vaan ne tulevat maamme rajojen ulkopuolelta. Visakoivu, tammi, pihlaja ja saarni sen sijaan tulevat suomalaisesta metsästä. 
Eikä ulkomaista puutakaan tarvitse vierastaa: Aarnin hankkima ulkomaalainen puu on sertifioitua ja sen alkuperämaa voidaan selvittää. Kotimainen puu sen sijaan pystytään jäljittämään paikkakunnan tarkkuudella.

Miten Aarni-kellot siis poikkeavat muista markkinoilla olevista kelloista? Kellon rannekkeet ovat aitoa puuta ja koneisto ehtaa sveitsiläistä huippulaatua. Vedestä nämä luonnontuotteet eivät paljoa pidä. Kellon puuosat on käsitelty puunhoitoöljyllä. Kastuttuaan puu paisuu jonkin verran, joten rannekkeen liikkeet saattaa jäykistyä kellon kastumisen seurauksena. Puun kuivuttua joustavuus palaa normaaliksi.

Pakkaamme kaikki puiset Aarni-kellot virallisiin puisiin kellorasioihin, jossa kello on helppo antaa esimerkiksi lahjaksi. Aarni-kelloille myönnetään yhden vuoden takuu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Angry Birds

Angry Birds

Huippusuosittuihin Angry Birds tuotteisiimme kuuluvat;

Angry Birds rannekellot - "Vihainen puolitusina".

Nämä kellot ihastuttavat raikkaan pirteillä väreillään sekä miellyttävän tuntuisilla silikonirannekkeillaan.

Angry Birds herätyskellot - "Aika sikamaisen päräyttävä herätys".

Suositut herätyskellot tuovat Vihaisen linnut sekä vihreät possut suomalaisaamujen ensisekunneille.
Kelloissa on äänetön liukuva sekuntiosoitin ja vanha kunnon kilinä -herätys.

Angry Birds seinäkellot - Hasta la vista, käki.

Tyylikkäät seinäkellot saavat ajan lentämään kuin siivillä - niin lastenhuoneen, keittön tai vaikkapa työpaikan seinillä. Kuten herätyskelloissa, myös seinäkelloissa on äänetön, liukuva sekuntiosoitin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Boccia

Boccia

Boccia Titanium -rannekellot ovat saksalaista, korkealuokkaista laatua. Boccia -tuotemerkki kuuluu Tutima -konsernille, jota johtaa Jörg Delecate. Boccia -rannekellot ovat kauniita kelloja, vahvoja ja kestäviä. Kaikki Boccia -rannekellot on valmistettu puhtaasta titaanista. Se onkin ainut kellovalmistaja maailmassa, jonka kellomallisto on valmistettu täysin titaanirunkoisista rannekelloista. Titaani on materiaalina hyvin erityinen, se on jopa neljä kertaa kovempaa kuin teräs mutta se on silti erittäin kevyt. Keveytensä ansiosta se on myös miellyttävä käyttää. Titaani on myös korroosionkestävää ja lisäksi anti-magneettista. Koska Boccia Titanium -rannekellot on valmistettu puhtaasta titaanista, ne ovat hyvin ihoystävällisiä. Nämä rannekellot sopivat hyvin herkkäihoisille, sillä titaanille on mahdotonta olla allerginen. Boccia Titanium -rannekellot eivät liioin sisällä nikkeliä. Boccia Titanium - rannekelloissa on laadukas japanilainen kvartsikoneisto. Kellotaulun lasina käytetään mallista riippuen mineraalilasia tai lähes naarmuuntumatonta safiirilasia. Boccia -rannekellot on erityisen suosittu brändi kotimaassaan Saksassa, mutta se kerää yhä enemmän suosiota myös Pohjoismaissa. Näillä rannekelloilla on huokea hinta korkeaan laatunsa nähden. Ne ovat kansainvälisten suunnittelijoiden taidonnäytteitä ja siten myös trendikkäitä. Rannekelloissa käytetään titaanin lisäksi keraamisia osia. Nämä rannekellot soveltuvat niin naisille kuin miehillekin, arkeen ja juhlaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Candino kellot

Candino kellot


Candino kellot ovat aitoja ja alkuperäisiä sveitsiläisiä rannekelloja. Ne kantavat arvostettua ja kansainvälistä Swiss Made -leimaa, joka takaa niiden alkuperän ja korkean laadun.

Lähes kaikissa Candino-kelloissa on mm. naarmuuntumaton safiirilasi ja ne on tehty aidoista materiaaleista kuten jaloteräksestä. Yhä suositumpi materiaali on titaani, joka on kevyttä ja kestävää eikä sisällä lainkaan nikkeliä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Carina B korut

Carina B korut

Carina B


Carina Blomqvist on vuonna 1970 syntynyt lahtelainen korusuunnittelija. Hän on tunnettu suunnittelemiensa korujen naisellisesta tyylistä, romanttisista koukeroista ja hyvin yksityiskohtaisista koristeista. Hän ammentaa usein ideoita kasviaiheista. Blomqvist käyttää työssään myös helmiä, lasia ja emalia.

Vuonna 1997 Blomqvist valmistui kultasepäksi Lahden Muotoiluinstituutista. Tämän jälkeen hän on toiminut itsenäisenä yrittäjänä tehden esteettisiä korumallistojaan. Hänet tunnetaan myös Lumoavalle suunnittelemistaan hopeisista koruista.
Blomqvist on kertonut ettei hänen kynänsä suostu piirtämään suoraa viivaa. Runsaus ja tarunhohtoisuus ovat vain lisääntyneet 20 vuoden suunnittelijauran aikana. Erityisen merkittävä työkalu on ollut hänelle 3D-mallinnus, joka on antanutkin rajattomat mahdollisuudet työstää mitä erikoisimpiakin ideoita. Blomqvist on sanonut, että hän saa todellisen mielenrauhan vasta, kun hänen ideansa on metallin muodossa.

Hän on estetiikan vankkumaton ystävä ja hänen tavoitteena on, että hänen suunnittelemiaan koruja kannettaisiin niin arjessa kuin juhlassa niin, että ne muodostaisivat kantajalleen oman
tarinansa ja rakkaan tunnearvon. Hän haluaa välittää sanoman: ”Rakkaus on kaunista”. 
Blomqvist on valittu vuoden 2012 kultasepäksi. Tämän kunnianosoituksen on myöntänyt Suomen Kultaseppien liitto. Toinen merkittävä huomionosoitus on ollut, kun hänen suunnittelemansa Eden -sormus voitti vuoden 2013 lokakuussa Vuoden kaunein sormus - kilpailun.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Casio G Shock

Casio G Shock

Casio G-Shock - kaiken kestävä rannekello


Jos kellon suunnittelun perusajatus on luoda kestävä kello, ollaan heti lähtökohdiltaan oikealla tiellä. Casion valmistamaa G-Shockin suunnittelutyötä ohjasi kolmen kohdan kymmenyskerroin: kellon pitää kestää 10 barin vedenpaine, kellon tulee kestää putoaminen kymmenestä metristä ja pariston tulee kestää kymmenen vuotta. Yli kahden vuoden ajan suunnittelijat testasivat, kokeilivat ja kehittivät kaikkiaan yli 200 erillaista prototyyppiä. Elettiin vuotta 1983 kun ensimmäinen virallinen Casio G-Shock näki päivänvalon. Voi pojat se oli ihmetyksen aihe: aikana jolloin kellot olivat herkkiä jos jonkinlaiselle ulkoiselle vahingolle, ilmestyi kello joka kesti käsittämättömän kovaa käyttöä. Eivätkä suunnittelijat ristineet käsiään ja alanneet syljeskelemään kattoon; G-Shockin suunnittelu -ja kehitystyö on jatkunut keskeytyksettä yli 30-vuoden ajan. Jos 1980-luvun alussa ihmeteltiin muotoilua ja kestävyyttä, ihmetellään 2010-luvulla miten G-Shockiin on saatu mahdutettua esim. Bluetooth-yhteys.

Casio G-Shock mallisto laajaakin laajempi. Pelastusviranomaiset käyttävät sitä, koska se kestää kaiken minkä ammatti vaatii. Julkisuuden henkilöt käyttävät kelloa siksi, että se on aivan käsittämättömän tyylikäs. Kaikissa G-Shock malleissa on aina iskunkestävä runko, 20 barin vesitiiveys, tärinäsuojaus sekä magneettisuojaus.

Casio G-Shockeille myönnämme ilme värähtämättä kahden vuoden takuun ja pakkaamme kellon aina Casion viralliseen pakkaukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Casio kellot

Casio kellot

Casio - johtava digitaalisten rannekellojen valmistaja!

Japanilainen Casio on maailman johtava digitaalisten rannekellojen valmistaja, joka panostaa erityisesti tuotekehittelyyn ja uusiin toimintoihion rannekellomallistossaan.

CAsion mallistosta löytyvät omat valikoimat monien lajien harrastajille; surffaajille, skeittaajille, purjehtijoille, extreme-seikkailijoille, maratoonareille, kalastajille ja monille muille harrastaja ryhmille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Certus kellot

Certus kellot

Certus kellomallistosta löytyy kellot miehille, naisille sekä perheen pienimmille.
Certus rannekelloissa käytetään samaa laadukasta japanilaista Miyota koneistoa kuin Citizen ja Leijona -kelloissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Citizen kellot

Citizen kellot

Citizen - ajan hengessä jo vuodesta 1918

Citizenin kellotehdas perustettiin alunperin vuonna 1918 nimellä Shokosha Watch Research Institute. Nykyisen Citizen-nimensä se otti virallisesti käyttöön 28. toukokuuta 1930.

Citizen tunnetaan yhtenä maailman johtavana kellomerkkinä ja koneiston valmistajana. Lähes satavuotisen uransa aikana se on kehittänyt kellomarkkinoille useita teknologisia ratkaisuja, kuten mm. Eco-Drive, Radio Control sekä Satellite Wave. Näistä varmasti tunnetuin on jo vuonna 1976 lanseerattu huipputeknologinen ja ympäristöystävällinen valoenergian varastointijärjestelmä Eco-Drive. Eco-Drive koneisto saa virtansa perinteisen pariston sijaan valosta. Näin Eco-Drive kellon omistajan ei milloinkaan tarvitse huolehtia paristonvaihdosta. Citizen keskittyy edelleen kehittämään kelloalan uusia innovaatioita sekä parantamaan jo olemassa olevia teknologioita.

Citizenin motto Better starts now kuvaa yksinkertaisesti sitä, että olitpa kuka tahansa, missä tahansa, on aina mahdollista tehdä asiat paremmin. Ja aika aloittaa on nyt.

Suomessa Citizen on toiminut jo vuodesta 1966, ja vuonna 2016 juhlittiinkin Citizenin 50-vuotistaivalta Suomessa.

Kultatähti on vuoden 2017 Citizen-jälleenmyyjä

Selaa tuotemerkin tuotteita »Darlinks keräilykorut

Darlinks keräilykorut

Darlinks keräilykorut - Miltä sinun korusi näyttää?

Darlinks korut koostuvat hopeisesta ketjusta, johon voit valita oman suosikkipalasi.

Darlinks hopeaketjut valmistetaan Sterling -hopeasta.
Yksilöllisissä Darlinks hopeapalloissa hehkuvat monet värit, kaunis zirkonia, sileä hopea.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


DKNY rannekellot

DKNY rannekellot - Donna Karanin palkittua suunnittelua.

Muodikkaat DKNY kellot ovat saaneet innoituksensa New Yorkin unettomasta kaupungista, jossa jokainen sekunti on tärkeä ja ruuhka-aika kestää koko päivän.
DKNY kellojen tyyli on moderni ja arvokas. Suunnitelija Donna Karan on saanut tunnustuksena mm. Fashion Watch Brand of the Year -palkinnon. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Emporio Armani kellot

Emporio Armani kellotEmperio Armani - Tinkimätöntä tyylikkyyttä.

Emperio Armani -kellot on suunniteltu modernille miehille ja naisille, jotka haluavat tyyliinsä rentoa tyylikkyyttä.
Armani kellomallisto huokuu nuorekasta henkeä jossa klassinen tyyli yhdistyy taidokkaasti moderneihin muotoihin ja materiaaleihin.
Kellot kertovat paljon muutakin kuin pelkän ajan, ne heijastavat käyttäjänsä tyyliä ja arvomaailmaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Festina kellot

Festina kellot

Festina - Sporttisten kellojen aatelia. 

Ranskan ympäriajon Tour de Fransin kunniaksi vuosittain valmistettavat Festina Tour de France -kellomallisto on saavuttanut suuren suosion.
Festina kelloja käytetäänkin Ranskan ympäriajon virallisena ajanmittaajana.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Finnfeelings korut

Finnfeelings – Scandinavian Design on nykyään osa Kultakeskusta.
Heinäkuussa vuonna 2015 Kultakeskus osti Finnfeelings -liiketoiminnot, siihen liittyvän korujen
valmistuksen sekä myynnin eri toiminnot.

Finnfeelingsin historia on yli 30-vuotinen. Se on valmistanut upeita huippuluokkaisia,
käsintehtyjä kultaisia ja hopeisia designkoruja. Niihin on käytetty ja käytetään aitoja korukiviä
kuten vuorikristallia, spektroliittia, topaaseja, timantteja, rubiineja ja safiireja. Koruilla on ollut
selkeänä visiona suomalais-skandinaavinen omaleimaisuus kautta vuosikymmenten. Se on
Finnfeelingsin valtti yhä tänäkin päivänä.

Finnfeelingsin juuret ovat itse asiassa jo 1960-luvulla, jolloin kaksi kultasepää Karl Laine ja
Hans Sten yhdistivät voimansa. Lainetta ja Steniä seurasivat useat lahjakkaat suunnittelijat
kuten Hannu Ikonen, Juhani Valo ja Pertti Peuri.

Yksi merkittävimmistä Finnfeelingsin pitkäaikaisista suunnittelijoista on Risto Ilmonen, jonka
designkorut ovat yhä osa Finnfeelings -mallistoa. Ilmosen lisäksi muita skandinaavisia
huippusuunnittelijoita ovat Bernt Högkvist, Björn Jägerstig, Yvonne Konschelle ja Gerold
Gerdes.

Myös nykypäivänä kaikki Finnfeelings -korut ovat kaikki käsintehtyjä design -koruja.
Koruvalikoima on laaja; riipuksia, kaulakoruja, sormuksia, korvakoruja, rannekoruja sekä
rintaneuloja. Kaikki Finnfeelings -hopeakorut on oksidoitu, jotta hieno pinta ja kaunis väri
säilyvät pidempään.

Mallistojen aiheet saavat innoituksensa Pohjolan kiehtovasta luonnosta kuten revontulista,
vesiputouksista ja lähteistä. Myös sisävesien peilityynen pinnan heijastamat muodot ja värit ovat
inspiroineet suunnittelijoita. Finnfeelings on saanut myös uusia lahjakkaita suunnittelijoita
Kultakeskuksen kultasepistä kuten Assi Arnimaa-Leinosesta ja Sami Laatikaisesta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fossil teräskorut

Fossil teräskorut

Fossil korut - jo vuodesta 1986

Fossil koruissa yhdistyvät viimeisempien trendien elementit, värit, muodot ja materiaalit.
Korumallisto on hauska, tyylikäs, erilainen ja trendikäs.
Korut toimitetaan persoonallisessa Fossil -"peltipurkki" -rasiassa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gant kellot

Gant kellot

Gant rannekellot verkkokaupastamme - Toimituskulut 0 euroa.

Gant kellojen laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva malli jokaiseen tyyliin.
Mikäli haluamaasi kelloa ei löydy valikoimistamme, ota yhteyttä myynti@kultatahti.fi

Gant miesten rannekellotGant naisten rannekellot

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gaura Pearls helmikorut

Gaura Pearls- Helmen tarina


Gaura Pearls on suomalaista suunnittelua ja yrittäjyyttä kaikessa upeudessaan. Gaura Pearls on saanut nimensä Japanissa sijaitsevat Gaura järven mukaan, joka kuvastaa luonnollista kauneutta. Viljellyt makeanvedenhelmet ovat tarkoin valittu suoraan helmienviljelijöiltä Japanista ja Kiinasta. Varsinainen helmikoru työstetään käsityönä Euroopassa. Tarkasti ja henkilökohtaisesti valitut materiaalit koruihinsa valinnut Gaura Pearls takaa tuotteillensa ensiluokkaista laatua. Helmikorut ovat aina valmistettu aidoista makeanvedenhelmistä ja koruissa käytetty hopea on allergiatestattia ja rhodinoitua 925-hopeaa.
 

Gaura Pearls - Unique like you

Gaura Pearls on täynnä uniikkeja ja elegantteja makeanvedenhelmistä käsityönä tehtyjä korumallistoja. Klassisiin helmiin on yhdistetty modernia designia rikkomatta elegantteja rajoja ja näin on saatu tehtyä mallisto, joka sopii niin häihin, juhlaan ja arkeen. Hopeinen työnjälki on keskeisessä osassa korumallistoa yhdessä makeanvedenhelmien kanssa luoden käsintehtyjä taideteoksia. Korut ovat ajattomia, joten ne myös tulevat säilymään perintökoruiksi asti. Unohtamatta, että osaa koruista koristavat säihkyvät zirkoniat tuoden pientä glamouria hienostuneisuuden keskelle.

Tule ja löydä Gaura Pearlsin valikoimasta kauniisti viimeistellyt naisten helmikaulakorut, -rannekorut ja -korvakorut.

Jokainen Gaura Pearlsin koru on ainutlaatuinen - aivan kuten kantajansakin!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Go Girl Only naisten kellot

Go Girl Only naisten kellot

Go Girl Only rannekellot - muotitietoisille naisille

Go Girl Only kellomallistosta löytyy muodikkaat rannekellot nuorekkaille naisille.
Mallistoon kuuluu teräs- sekä nahkarannekkeisia rannekelloja, trendikkääseen menoon.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


GUESS kellot

GUESS kellot

Guess kellot - Muodin edelläkävijä

Guess on toiminut muodin edelläkävijänä jo perustamisvuodestaan 1981 lähtien.
Alussa Guess keskittyi lähinnä vaatteiden valmistamiseen, mutta nykyään Guessin valikoimista löytyy lisäksi kelloja, koruja .

Guess kellot astuivat mukaan kuvaan vuonna 1984, kun Guess esitteli naisille suunnatut mallistot Guess, Guess steel sekä Guess Collection. Guess kellot ovatkin saavuttaneet suuren suosion sekä tavallisten ihmisten että julkistenkin keskuudessa.
Guess kelloja on luonnehdittu tyylikkäiksi, hienostuneiksi, lumoaviksi sekä ajattomiksi.

Guess korumallistosta löytyy laaja valikoima niin kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia kuin korvakorujakin.
Korumallistoa voit selailla tästä//www.kultatahti.fi/tuotteet/korut/guess-korut/10323/

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

GUESS korut

GUESS korut

Guess korut - se tyylikäs valinta

Guess on toiminut muodin edelläkävijänä jo perustamisvuodestaan 1981 lähtien. Alussa Guess keskittyi lähinnä vaatteiden valmistamiseen, mutta nykyään Guessin valikoimista löytyy lisäksi asusteita kuten koruja sekä kelloja.

GUESS koruista yleisin valinta on kaulakoru. GUESS kaulakorut ovat trendikkäitä ja niissä vaihtoehdot lähtevät pienistä ja hillityistä kaulakoruista aina pitkäketjuisiin ja näyttäviin koruihin. Monessa GUESS rannekorussa on niin kutsuttu välilenkki, jonka avulla rannekoru asettuu lähes kaikkiin ranteisiin sopivasti. GUESS korvakoruissa löytyy pieniä ja siroja tappikorviksia, mutta myös näyttäviä rengaskorvakoruja. Sinä päätät oman tyylisi!

Jos löydät esimerkiksi sinulle täydellisesti sopivan riipuksen, voit olla lähes varma, että samaan sarjaan kuuluu myös korvakorut ja rannekoru. Näin voit kerralla päivittää asusteesi siten, että ne sopivat täydellisesti yhteen. Alapuolella olevien painikkeiden avulla voit siirtyä nopeasti haluamaasi tuoteryhmään.

GUESS kaulakoru GUESS rannekoru GUESS korvakoru GUESS sormus  

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Henry London

Henry London rannekellot

Henry London rannekellot ovat henkivät menneiden aikojen tyyliä, ollen silti vahvasti kiinni nykyajassa.
Rannekellojen rungosta löytyy värivaihtoehtoina muun muassa ruusukulta, kulta ja teräs yhdistettynä useisiin erivärisiin kellotauluihin.
Henry London kellot ovat tunnettuja jo noin 80 maassa eri puolella maailmaa.
Henry London kellomallit on nimetty Lontoon metroasemien, kuten Knightsbridgen, Hampsteadin ja Westminsterin mukaan.
Henry London kelloista löytyy kellotauluja sirosta 25 mm halkaijalta aina 41 mm halkaisijaltaan oleviin kelloihin.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


I-Clip korttikotelot

I-Clip - lompakoiden aatelia

I-CLIP korttikotelot ovat käteviä, kestäviä ja kevyitä Saksassa valmistettuja lompakoita. Laadukkaat ja kestävät materiaalit takaavat lompakoiden pitkän käyttöiän. Lompakoiden materiaali on korkealuokkaista HI-TEC hartsia. Nahkana käytetään vain parhaita nahkoja mm. vasikkaa, kaurista, strutsia, kaimaania sekä sampea. I-CLIP kotelot on tarkoitettu jopa 12 kortille. Niiden lisäksi saat mukaan myös kuitit ja setelit.
 
Painoa I-CLIP kotelolla on vain 6,5 g ja paksuutta 15 mm. Pinnat eivät naarmuta puhelimen näyttöä eikä koteloissa ole teräviä kulmia.
 
I-CLIP korttilompakot toimitetaan valmistajan alkuperäisissä lahjarasioissa huippunopealla muutaman arkipäviän toimitusajalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kalevala Koru

Kalevala Koru

Kalevala Koru - Valikoima

Kalevala Koru valikoimasta löytyy trendikkäitä uutuuskoruja, design -koruja sekä sekä klassikko malleja joiden esikuvat löytyvät kaukaa historiasta.

Kalevala Koru - Eettisyys

Kalevala Korut valmistetaan Helsingissä Pitäjämäen tehtaalla. Myös raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaisia materiaaleja. Kaikki Kalevala Korun kultakorut valmistetaan kierrätyskullasta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Kapten & Son

Kapten & Son

Kapten & Son

Ohoi kapteeni!

Nämä kellot ovat jokaiselle seikkailijalle, edelläkävijälle ja raja-aitojen kaatajalle!
 
Tervetuloa Kapten & Son maailmaan. Se on luotu kaikille niille, jotka vaeltavat vuorisoista laaksoihin, kulkevat kaupungeista rannoille, pohjoisesta etelään tai idästä länteen. Kapten & Son on täydellinen matkakumppani joka on aina vierelläsi. Se antaa tunteen, että olet kotona. Olitpa missäpäin maailmaa tahansa: kaupunkien sykkeestä keskelle ei mitään!

Kapten & Son edustaa koko sukupolveamme. Sukupolvea, joka lähtee omiin seikkailuhinsa ja tekee uusia löytöjä. Siis sitä, mitä eniten arvostamme. Meille jokainen asiakas on yksilö ja oman suunnan näyttäjä. Todellinen kapteeni! 

Inspiroidu laajasta Kapten & Son tuotevalikoimastamme ja tule osaksi kapteeni-joukkuetta!

Tervetuloa yhteiselle alukselle

- Kapten & Son
Selaa tuotemerkin tuotteita »Kohinoor korut

Kohinoor korut

Kohinoor korut

Mallistosta löytyy kotimaassa valmistetut kihlasormukset, timantti- sekä kultakorut

Timanteista kuuluisin on Koh-i-noor, Valon vuori.
Kohinoor tunnetaan myös Kultakeskus Oy:n korujen tuotemerkkinä.
Kohinoor- mallistoon kuuluu laaja valikoima laadukkaita timantti- ja kultakoruja sekä kihloja.
Mallistoa uudistetaan jatkuvasti.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kronaby älykellot

Kronaby älykellot

Ruotsalaiseen Anima AB konserniin kuuluva Kronaby on erikoistunut suunnittelemaan älytuotteita. Kronaby älykellot edustavat heidän osaamistaan yhdistää klassisen tyylikäs kellomuotoilu nykyaikaiseen teknologiaan. Kellon nopea vilkaisu ei paljasta, että kuoren sisällä sykkii täysverinen älykello askelmittareineen ja musiikkisoittimineen. Kronaby kutsuu tätä suunnittelun lähestymistapaa ihmisen teknologiaksi. Tämä filosofia on suunnittelun ja valmistuksen ydin. Yksinkertaisesti sanottuna: Kronaby antaa sinulle aikaa hallita aikaa. Tutustu koko Kronaby älykellomallistoon Kultatähden sivuilla!

Kronaby älykellon appin voit ladata iPhone-puhelimille AppStoresta ja Android-puhelimille PlayStoresta
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Lamy kynät ja tarvikkeet

Lamy kynät 

Lamy-kynillä on yli sata kansainvälistä designpalkintoa (Reddots, iF, Good Design jne). Lähes jokaisella Lamyn kynämallilla on joku design-palkinto. Lamy edustaa siis parhainta kansainvälistä muotoilua. Muotoilu noudatta Bauhaus -periaatetta eli function over form: mitään yksityiskohtaa kyniin ei suunnitella, jolleivät ne paranna kirjoitustuntumaa tai jotenkin käyttökokemusta. Mitään ylimääräistä näissä kynissä ei ole vaan muotoilu on kaunista ja pelkistettyä. Erittäin sopivaa saksalaiseen, mutta myös skandinaaviseen makuun.

Kaikki Lamy-kynät valmistetaan ja testataan Saksassa perheyrityksen omalla tehtaalla. Ainoastaan raaka-aineet ostetaan ulkopuolelta, mutta kaikki tuotanto tehdään itse. Tehtaalla on jopa oma muottipaja, jossa valmistavat kaikki muoviosien valussa käytettävät muotit. Kaikki kynät koekirjoitetaan Saksassa. Sen vuoksi joissain mustetäytekynissä voi joskus nähdä terässä aavistuksen mustetta vaikka tuote on aivan uusi. Tämä on vain merkki siitä, että tuote on testattu ja sen laatu on varmistettu.

Kaikilla kynillä on kahden vuoden kansainvälinen takuu. Tämä viimeistään kertoo sen, että nämä tuotteet eivät ole mitään kertakäyttötavaraa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lasi-Kostamo

Lasi-Kostamo on suomalainen perheyritys, joka täyttää tänä vuonna 45 vuotta. Lasi-Kostamo on
perustettu vuonna 1973 Kaarinaan. Lasinpuhaltamo tekee lasituotteita niin teollisuudelle kuin
kuluttaja-asiakkaille. Lasinpuhaltamo tekee teollisuudelle muun muassa lasiputkia ja -sauvoja.
Lisäksi he valmistavat ja toimittavat lasiosia asiakkaan piirustuksien mukaan.

Asiakkaille, niin yksityisasiakkaille kuin erikoisliikkeille, Lasi-Kostamolta löytyy paljon erilaisia
lahja- ja käyttöesineitä perusvalikoimastaaan. Lisäksi lasinpuhaltamo valmistaa
sesonkilahjatuotteita. Lasi-Kostamolta voi tilata myös yksilöllisiä tuotteita piirrosten mukaan.

Tunnetuimpia, ehkä myös suosituimpia, Lasi-Kostamon tuotteita ovat Suomi-vaasit. Suomi-
vaasit on suunniteltu Mäntyniemen muotoon. Ensimmäiset 20 kappaletta näitä upeita design-
maljakoita on mennytkin presidentin kansliaan Martti Ahtisaaren ollessa presidenttinä. Suomi-
vaasien designista vastaa Markku Kostamo. Suomi-vaasia on saatavilla monissa eri väreissä,

mutta Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi, saa linjakkaita maljakoita myös
juhlavuoden väreissä valkoisena ja koboltinsinisenä. Nämä vaasit on väreittäin sarjanumeroitu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Leijona kellot

Leijona kellot

Suomen suosituin ja tunnetuin: Leijona kello

Leijona on ylivoimaisesti tunnetuin, suosituin ja käytetyin suomalainen kellomerkki. Sitä Leijona on ollut jo yli sadan vuoden ajan. Leijonan yli satavuotinen suosio perustuu siihen, että sen mallisto suunnitellaan aina Suomessa. Laajasta mallistosta löydät eri tilanteisiin sopivat rannekellot niin naisille kuin miehille. Pikku-leijonia varten valikoimastamme löytyy myös suositut lasten Leijona-rannekellot. 

Leijona kelloissa yhdistyy kellon ostajan kaksi tärkeää kriteeriä: hyvä laatu ja huokea hinta. Leijona kelloja löytyy monen värisenä ja eri materiaaleilla. Pidätpä sitten teräsrannekkeesta tai nahkarannekkeesta, löytyy laajasta Leijona valikoimasta sinulle varmasti sopiva malli. Ostajan ei tarvitse pelätä laadun puolesta, sillä jokaiselle Leijona kellolle kirjoitetaan automaattisesti kahden vuoden takuutodistus. 

Leijona rannekellot toimitetaan omasta varastostamme muutamassa arkipäivässä. Kaikki aikuisten Leijona kellot pakataan aina näyttävään kellorasiaan, jossa kello on helppo antaa esimerkiksi lahjaksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Liisa Vitali korut

Liisa Vitali korut

Liisa Vitali (1918-1986) suunnitteli kansainvälisestikin tunnetut Leppäkerttu-korut Kultakeskukselle 1960-luvun lopussa. Somerolaisen Vitalin yhteistyö Kultakeskuksen kanssa jatkui yli vuosikymmenen ajan.

Pääasiallisen materiaalinsa, kullan, kallistumisen vuoksi Vitali suunnitteli koruihinsa huokoisen lampaanvillan inspiroimia reikiä. Lopputulos oli enemmän kuin osastensa summa: herkkää kauneutta henkivä korusarja, joka vei Vitalin maailmanmaineeseen. Myyntimenestykseksi osoittautuneen korusarjan ajattoman muotoilun ansiosta Leppäkerttu on kohonnut kevyesti uuteen lentoon.

Paitsi korusuunnittelija, Liisa Vitali oli myös maanviljelijä. Inspiraatio koruihin löytyikin usein luonnosta, kuten korusarjojen nimistä voi päätellä: Leppäkerttu, Kissantassu, Ampiaisenpesä ja Muurahaisenpolku. Ympyrän- ja pallon muotoihin mieltynyt Vitali astui ulos tutusta muotokielestä Pitsi-korusarjallaan. Sirot neliönmuotoiset ”Kultakennot”, kuten Pitsi-sarjan koruja 1970-luvun alussa kutsuttiin, sulautuvat toisiinsa muodostaen eloisan kaarevia korupintoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Lumoava korut

Lumoava korut

Lumoava korut - Kaikki suosituimmat Mallit

Lumoava korut ovat lyhyen historiansa aikana noussut yhdeksi Suomen halutuimmista korubrändeistä.
Brändinä Lumoava on  enemmän kuin vain joukko aitoja, rehillisiä ja kauniita koruja.
Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä - se on tapa elää.

Lumoavan maailmassa näet ja koet asiat toisin ja pääset osaksi tarinaa, jossa esiintyy koko tunteiden kirjo. Lumoava on rohkea oman tiensä kulkija, joka uskaltaa olla edellä muita.
Lumoava korut löydät edullisesti verkkokauppamme laajasta valikoimasta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Marc Jacobs kellot

Marc Jacobs kellot

 Marc by Marc Jacobs kellot nyt saatavilla verkkokaupastamme.
 
Marc Jacobs on New Yorkissa syntynyt lukuisilla palkinnoilla palkittu muotisuunnittelija, joka on toiminut mm. Luis Vuittonin taiteellisena johtajana.
 
Oman rannekellomalliston Marc Jacobs julkaisi vuonna 2005 Marc by Marc Jacobs brändin alle.
Kellot saavuttivat nopeasti suuren suosion yhdysvalloissa, eikä ihme, upeat kellot luovat edullisen pääsyn edullisten luksustuotteiden maailmaan.
Nyt nämä mestariteokset ovat vihdoin saatavilla myös Suomessa.

  
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Maserati kellot ja korut

Maserati kellot ja korut

Maserati 

Maseratin tarina alkaa Italian Bolognassa, jossa Maseratin veljekset perustivat kyseisen automerkin vuonna 1914. Maserati on aikojen saatossa ollu kehittämässä Formula 1 ja GT-autoja. Tunnetuinta osaamista edustaa kuitenkin Maserati-urheiluautot. 
Samaa muotoilua ja innovatiivisuutta edustaa myymämme Maserati-tuotteet. Kellojen mallit on nimetty kuuluisten italialaisten kuskien mukaan: Velocita, Eccelenza sekä Passione. Valikoimistamme löytyy rannekellojen lisäksi tyylikkäät rannekorut, kalvosinnapit ja lahjatavarat.

Maserati-kellot ja asusteet ovat edustava varuste miehille, jotka rakastavat Etelä-Eurooppalaista tyyliä ja italialaisia urheiluautoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Nomination irtopalat

Nomination irtopalat

Nomination palat saapuivat verkkokauppamme valikoimiimme!

Kultatähden verkkokauppa on toiminut Nominationin valtuutettuna jälleenmyyjänä jo pitkään valmiskorujen osalta, nyt valikoimamme laajentui koskemaan myös yksittäisiä paloja.
Vielä tässä vaiheessa kaikki palat eivät ole verkkokauppamme saldoilla, joten vaikka palan saatavuutena olisi "tilattavissa" saattaa pala löytyä silti myymälöidemme varastosta, jolloi saamme palan lähtemään 1-4 arkipäivässä.

Tuhansien palojen valikoimasta voi jokainen löytää itseään kuvastavan palan

Nomination palat mahdollistavat käyttäjänsä arvojen, tunteiden, persoonallisuuden ja salaisuuksien ilmaisemisen.
Nominationin tuhansien palojen valikoimasta jokainen löytää varmasti palan oman viestin välittämiseksi.
Paloista löytyy muun muassa kirjaimia ja numeroita, symboleita, paikkoja ja lippuja sekä kivipaloja.

Palojen koot

Nomination paloja on saatavana useita leveyksiä, leveyksistä käytetään nimityksiä; Classic, Big, Smarty, ja Tiny
Classic on näistä ehdottomasti suosituin ja palavalikoima kaikkein laajin.

Nomination materiaalit

Nomination palojen valmistuksessa käytetään korkealaatuista terästä, 18 karaatin kultaa sekä sterling hopeaa
Palojen kivinä käytetään zirkoneita, timantteja, Swarovskin kristalleja, jalokiviä sekä korukiviä.

Palojen liittäminen

Nomination paloista koottujen rannekorujen päivittäminen uusilla paloilla on helppoa.
Palat kiinnittyvät toisiinsa jousimekanismin avulla.

Nominationin omat kotisivut löydät osoitteesta www.nomination.com

Katso myös Nomination valmiskoruja klikkaamalla tästä

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nomination korut

Nomination korut

Nomination palat saapuivat verkkokauppamme valikoimiimme!

Kultatähden verkkokauppa on toiminut Nominationin valtuutettuna jälleenmyyjänä jo pitkään valmiskorujen osalta, nyt valikoimamme laajentui koskemaan myös yksittäisiä paloja.
Vielä tässä vaiheessa kaikki palat eivät ole verkkokauppamme saldoilla, joten vaikka palan saatavuutena olisi "tilattavissa" saattaa pala löytyä silti myymälöidemme varastosta, jolloi saamme palan lähtemään 1-4 arkipäivässä.

Tuhansien palojen valikoimasta voi jokainen löytää itseään kuvastavan palan

Nomination palat mahdollistavat käyttäjänsä arvojen, tunteiden, persoonallisuuden ja salaisuuksien ilmaisemisen.
Nominationin tuhansien palojen valikoimasta jokainen löytää varmasti palan oman viestin välittämiseksi.
Paloista löytyy muun muassa kirjaimia ja numeroita, symboleita, paikkoja ja lippuja sekä kivipaloja.

Palojen koot

Nomination paloja on saatavana useita leveyksiä, leveyksistä käytetään nimityksiä; Classic, Big, Smarty, ja Tiny
Classic on näistä ehdottomasti suosituin ja palavalikoima kaikkein laajin.

Nomination materiaalit

Nomination palojen valmistuksessa käytetään korkealaatuista terästä, 18 karaatin kultaa sekä sterling hopeaa
Palojen kivinä käytetään zirkoneita, timantteja, Swarovskin kristalleja, jalokiviä sekä korukiviä.

Palojen liittäminen

Nomination paloista koottujen rannekorujen päivittäminen uusilla paloilla on helppoa.
Palat kiinnittyvät toisiinsa jousimekanismin avulla.

Nominationin omat kotisivut löydät osoitteesta www.nomination.com

Selaa tuotemerkin tuotteita »

ORIS

Oris rannekellot


Sveitsiläisestä Höllsteinin kylästä lähtöisin oleva Oris edustaa korkealuokkaisinta sveitsiläistä kellonvalmistusperinnettä. Kaikkiaan Oris-mallistoon kuuluu yli 500 erillaista kelloa. Kelloissa on yksi yhdistävä tekijä: ne ovat kaikki mekaanisia. Viimeinen paristotoiminen Oris-rannekello on valmistettu vuonna 1994.

Oris-rannekellojen historiaa

Oris-kellojen tarina alkoi vuonna 1904, jolloin Höllsteinin kylästä kotoisin olevat sveitsiläiset Paul Cattin ja Georges Christian valmistavat ensimmäisen Oris-nimeä kantavan kellon. 
1934 Sveitsissä annettu asetus teki luvanvaraiseksi kaiken uuden teknologian käyttöönoton kelloissa. Lukuisat kilpailijat olivat ehtineet ottaa käyttöön mm. sveitsiläisellä ankkurikäynnillä olevat koneistot. Oris ei lukuisista pyynnöistä huolimatta saanut lupaa uusien koneiston valmistamiseen ja jälleenmyyntiin. Asetus kumottiin vasta vuonna 1966. 

1970-luvulla Oris liitettiin osaksi General Watch Company -konsernia, johon kuuluivat mm. Eterna, Mido, Certina ja Rado. Nykyään tämä konsern tunnetaan nimellä Swatch Group. 
1982 Dr. Portman hankki yhdessä yhtiön markkinointijohtajan Ulrich W. Herzogin kanssa Swatch Groupilta Oris-kellojen koko osakekannan. 1980-luvun puolen välin jälkeen yhtiön strategia oli kirkastunut: Oris keskittyisi vain mekaanisiin rannekellohin. Peliliike kannatti. Nykyään Oris on tunnettu toimija sveitsiläisten laatukellojen markkinaryhmässä.

Oris-rannekello on laatutietoisen käyttäjän valinta


Oriksen mallisto on laaja jakautuen neljään kategoriaan:sukeltamiseen, moottoriurheiluun, lentämiseen sekä kulttuuriin. Kultatähden valikoimissa olevat Oris-rannekellot ovat esillä Kultatähden Oulun myymälässä.
Mikäli olette kiinnostuneet Oris-mallista, jota  meillä ei suoraan ole varastossa, ota rohkeasti yhteyttä. Selvitämme puolestanne mallin saatavuuden ja teemme Teille loistavan Oris-tarjouksen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Paletti Jewelry

Paletti Jewelry

Sinun korusi. Sinun tyylisi.

Paletti Jewelry on suomalainen, vuonna 1997 perustettu korumerkki, jonka mallistosta löydät laajan valikoiman laadukkaita jalokivi-, kulta- ja hopeakoruja.

Paletti Jewelryn timanttisormusmallistoon kuuluu upeita sormuksia niin kelta- kuin valkokultaisenakin. Kultakorumallisto sisältää sormusten lisäksi myös laadukkaita kaulakoruja, sormuksia ja riipuksia.

Paletti Jewelryn valikoimaan kuuluu myös elegantit, skandinaaviseen tyyliin sopivat hopeakorut korvakoruista sormuksiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Saurum

Saurum

SAURUM

Saurum Oy on kuopiolainen jalometallituotteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Saurum Oy on toiminut jo vuodesta 1942, sillä onkin vahvat perinteet suomalaisten korkealaatuisten hopeatuotteiden valmistuksessa. Saurum on sisukkaasti mukana suomalaisen korukulttuurin luomisessa ja on noussut vuosikymmenten saatossa jalometallialan huipulle Suomessa.

Saurumin tavoitteita ja toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä periksiantamaton ammattitaito. Jokainen tuote valmistetaan alusta alkaen korkealla valmistusteknisellä osaamisella jokaista työvaihetta kunnioittaen. Hopeaesineet tuovat monet sukupolvet yhteen, kun ne valmistetaan kestämään aikaa mestarilta kisällille siirtyvällä tietotaidolla ja laadukkaalla
hopeasepän käsityötaidoilla. Yhtiö valmistaa Saurum -tuotemerkin alla hopeisia, kultaisia ja teräksisiä miestenpukukoruja,naisten riipuksia ja korvakoruja sekä hopeisia ja kultaisia rippiristejä. Saurum valmistaa, myy ja markkinoi myös designkorubrändi Lumoavan korutuotteet sekä Ritva Liisa Pohjalaisen designkorutuotteet. Uusimmat korutuoteperheet ovat miehille suunnattu Ukkometso sekä 1917 -korusarja. Saurum on myös tunnettu hopeisista kynttilänjaloista, kummilusikoista ja pöytähopeamallistoistaan kuten esimerkiksi Suomi Chippendalesta ja Talonpoikais-rokokoosta.
Saurum toimii myös kansainvälisesti tunnettujen kellomerkkien kuten Citizenin, Rhythmin ja Muumi -kellojen maahantuojana ja edustajana. Yhtiö maahantuo myös ruotsalaisia laadukkaita Schalinsin kihla- ja vihkisormuksia, Sony -merkkisiä paristoja ja jalometalliesineiden puhdistustuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Seiko kellot

Seiko kellot

Seiko - Japanilainen kellovalmistaja vuodesta 1881 lähtien


Maailmassa ensimmäisenä kvarsti-kellon kehittänyt Seiko loi samalla nykypäivän rannekellojen perustan. Lukuisat muut kellovalmistajat ovat turvautuneen käyttämään laadukkaita Seikon valmistamia koneistoja rannekelloissaan. Vaikka rannekkelloista Seiko tunnetaankin, on sen historia alkanut seinäkellojen valmistamisesta ja korjauksista. Alusta alkaen Seikon päätavoitteena on ollut valmistaa toinen toistaan laadukkaampia tuotteita ja siinä Seiko on onnistunut loistavasti. 

Mallistosta löytyy taatusti miehille sekä naisille tyylikkäitä ja jokaiseen elämäntyyliin sopivia rannekelloja. Seiko on brändi, josta kuluttajat pitävät, sillä hinta/laatusuhde on erittäin hyvä näissä rannekelloissa. Näistä kelloista löytyy laatua sekä tarkkuutta.

Seiko Sprortura on tehty ulkoilmaan

Sportura-mallisarjassa koneistoina käytetään perinteistä kvartsikoneistoa sekä Kronografi eli ajanottokoneistoja, unohtamatta Kinetic-koneistoa joka saa virtansa liikkeestä ja Perpetuaali-kalenteri-koneistoja, jotka ovat kehitetty ymmärtämään eripituisia kuukausia. Kinetic-, Kronografi- sekä kvartsikoneistoa käytetään myös Velatura mallistossa. Velatura-malleja yhdistää yhdennäköinen ulkokuori eri värityksillä. Kello on suunniteltu vesillä liikkumiseen, joten tästä oiva kello purjehdushenkiselle ihmiselle!

Seiko Premier on elegantti kellovalinta

Seiko Premier sarjan mallit kulkevat käsi kädessä bisnespukeutumisen sekä pukumuodin kanssa antaen ripauksen ajatonta eleganttisuutta kantajalleen. Tässä rannekellossa koneistoina käytetään Kronografi-, Kinetic- sekä perinteistä kvartiskoneistoja. Seiko Presage-kellot ovat japanilaisen kellonvalmistustaidon huipentuma. Tarkasti viimeistelty ja hiotut yksityiskohdat sekä teknologia tekevät Seiko Presage-mallista todella luotettavia ja kestäviä rannekelloja. Presage-kokoelma sisältää 60 erilaista mallia ja niiden hinnat alkavat 350 eurosta ylöspäin aina tuhansiin euroihin. 

Seiko 5 on automaattikellojen aatelia

Automaattikellojen ystävälle Seiko tarjoaa Seiko 5-malliston. 1963 vuonna Seiko toi ensimmäinen vedenkestävän automaattirannekellon markkinoille, ja niistä tulikin heti uniikkien ominaisuuksien vuoksi hittituote jota ne ovat vielä tänä päivänäkin. Seiko 5-nimitys on saanut alkunsa rannekellon viidestä tärkeästä ominaisuudesta:automaattikoneisto, päivyri, vedenpitävyys, upotettu nuppi ja kestävä rakenne. 

Seikoa myös muualle kuin ranteeseen

Seikon osaaminen ei rajoitu pelkästään rannekelloihin. Laadukkaat Seiko kodinkellot-sarja pitää sisällään varmatoimiset seinäkellot ja herätyskellot unohtamatta sekuntikelloja ja pöytäkelloja. Monessa Seikon seinäkellossa ja herätyskellossa on laadukas sweep-koneisto. Sweep tarkoittaa sitä, että kellon sekuntiosoitin ei tikitä vaan kiertää kellotaulua liukuen eteenpäin äänettömästi.

Laadukkaat, tunnetut ja suositut Seiko kellot nopeasti ja helposti Kultatähden verkkokaupasta! 

Seiko miesten rannekellot Seiko naisten rannekellot Seiko kodin kellot  
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Smile Solar

Smile Solar


Smile Solar kellot hymyilevät auringonvalossa

Kesän hittikello nyt Kultatähden omasta varastosta!

Smile Solar kellot edustavat uutta vastuullista tapaa valmistaa rannekelloja: kellon runko on valmistettu kierrätetystä muovista ja ranneke kierrätetystä polyuretaanista. Tämän lisäksi kelloon ei milloinkaan ole tarve vaihtaa paristoa, sillä se saa käyntivoimansa valosta. Täyteen ladattuna kello käy ja kukkuu noin kolme ja puoli kuukautta.

Periaatteessa mikä tahansa valon lähde aloittaa latauksen, mutta ehdottomasti tehokkain latauksen lähde on suora auringonpaiste. Valoahan mitataan lukseina (lx) ja perus toimiston valaistusvoimakkuus on noin 5000 luksia. Vastaavasti auringon valaistusvoimakkuus on noin 100 000 luksia. Virran ehtymistä ei tarvitse arpoa vaan kello osaa kertoa sen itse: kellon sekuntiosoitin alkaa siirtyä kahden sekunnin välein. Tilanne korjatuu kuin itsestään kun kellotaulun kääntää valoa kohti ja antaa sen latautua.

Smile Solar kelloja löytyy sekä 10 ATM että 20 ATM vesitiiveysluokalla: tämä tarkoittaa sitä, että kellot eivät pelkää Suomen suven sateisia päiviä, ei edes silloin jos sattuisivat piipahtamaan pinnan alle.

Smile Solar kelloille ei kirjoiteta erillistä takuutodistusta vaan sähköpostiin saapuva tilausvahvistus toimii takuutodistuksena 12 kuukauden ajan.

Smile Solar kellot toimitetaan Kultatähden verkkokaupan omasta varastosta 1-2 arkipäivässä. 

Smile Solar naisten rannekellot Smile Solar miesten rannekellot
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Snö of Sweden

SNÖ of Sweden on perheomisteinen ja -johtoinen vuonna 2002 perustettu muotikoruja valmistava yritys. SNÖ of Sweden toimitilat sijaitsevat Ruotsalaisessa Östersundin kylässä, jossa korujen suunnittelu ja logistiikka hoidetaan tänä päivänä ja SNÖ of Sweden korut tuotetaan yrityksen omassa tehtaassa.

Yrityksen perustaja Lena Jonsson Näslundin lähtökohta on ollut alusta alkaen ajatus luonnonmateriaaleista valmistetuista koruista, joista tulisi uniikkeja ja joiden hinta olisi edullinen korkeasta laadusta tinkimättä.
Inspiraation lähteenä Lenalla olivat ihmisten tyyli ja elämä eri aikakausilla hänen ympärillään. Tämän Lena on myös saanut upeasti näkymään muotoillussaan, Esimerkiksi klassiset ketjut sekä suurikokoiset kivet näyttäytyvät koruissa monipuolisesti ja näillä saat herätettyä omaa tyyliäsi esille. Pienillä yksityiskohdillaan on suunnittelussa ja toteutuksessa onnistuttu saamaan koruihin hienostunutta vintagea ja samalla huokumaan romanttista tunnelmaa.

Makeanvedenhelmet ja kirkkaat kristallit luovat malliston SNÖ of Swedenin perustan

Klassikko mallistojen lisäksi SNÖ of Sweden julkaisee neljä kertaa vuodessa uuden malliston. Mallistoissa nähdään materiaalina puolijalokiviä, sekä pastellin sävyisiä helmiä, joita ollaan yhdistetty tyylikkäästi ja taitavasti ajattomaan nahkaan, lasiin ja tekstiileihin. SNÖ of Sweden ei pelkää yhdistellä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti erilaisia materiaaleja ja elementtejä, joilla tuotemerkki saa luotua leikitellen erilaisilla vastakohdilla skandinaavisen puhdaslinjaisia, moderneja ja persoonallisia korumallistoja. Mallistoja löytyy vaihtelevissa värisävyissä ja ne sopii vaaleiden sekä tummien asukokonaisuuksien kanssa luomassa pientä ensiluokkaista glamouria ripausta kantajalleen.
Arkisella hopealla, mutta aina tyylikkäällä sävyllä saadaan yksinkertaista ja varmaa tyyliä. Pienillä hohdokkailla yksityiskohdillaan saadaan myös enemmän arvokkuutta kantajalleen. Myös kullansävyjen rakastajille löytyy varmoja vaihtoehtoja. Voimaakkaan värinen ja ajaton keltakullan sävy taas tuo varmasti väriä sekä nostalgista syvyyttä korujen muotoiluun. Punakullan väri puolestaan luo kauniin naisellista hempeyttä ja romanttisia vivahduksia roosaan taittavalla sävyllään. Mallistosta löytyy jo yli 5000 korumallistoa, jotka puhuttelevat itsevarmoja naisia ikään tai tyyliin katsomatta. Löydä sinäkin oma SNÖ of Sweden korusi valikoimastamme!

Kaikki SNÖ of Swedenin korut valmistetaan nikkelivapaasta hopeoidusta korumetallista ja ruostumattomasta teräksestä. Nikkelivapaana koruna ei tuota allergista reaktiota.
Hopeoiduissa ja kullatuissa tuotteissa pinnoite säilyy parhaiten mahdollisimman pitkään kauniina säännöllisellä hoidolla.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Tapio Wirkkala

Tapio Wirkkala

Suomalaisen muotoilun mestari akateemikko Tapio Wirkkala (1915-1985) oli mitä moninaisimpien raaka-aineiden ja käyttö- ja taide-esineiden käsittelyn ja suunnittelun taitaja. Hänen käsissään syntyi myös ainutlaatuisia hopeaesineitä. Yli kolmekymmentä vuotta kestäneen intensiivisen luomiskautensa aikana Wirkkala suunnitteli Kultakeskukselle useita satoja kauniita tuotteita, jotka muotojensa puhtaudessa ja selkeydessä hakevat vertaisiaan. Hän tutki huolellisesti suunnittelemiensa esineiden käyttöominaisuuksia ennen kuin tuote oli valmis tuotantoon; monista tuotteista on olemassa Wirkkalan itsensä valmistama mallikappale.

Suunnittelutyöstään Wirkkala sai runsaasti tunnustusta kotimaan lisäksi myös ulkomailla mm. lukuisia Grand Premioita Milanon triennaaleissa useina vuosina sekä Italian presidentin kultamitalin Faenzan kansainvälisissä keramiikkakilpailuissa vuosina 1967–1973. Tapio Wirkkala sai kunniatohtorin arvon Lontoon Royal Collage of Artilta vuonna 1971. Akateemikon arvonimi hänelle myönnettiin 1972.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Timanttisormukset Sandberg


Sandberg–timanttikorut ovat kotimaisia käsityönä valmistettavia timanttikoruja. Valmistusmateriaalit, työn laatu ja viimeistely ovat aina korkealuokkaisia. Tuotteidemme valmistukseen osallistuvat käsityöläiset ovat taitavia ammattilaisia, joilla on korkea työmoraali ja ylpeys työstään. Siksipä Sandberg-koruille myönnetään kattava takuu sekä materiaalien että työn osalta. Mallistomme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaiselle korujen käyttäjälle. Kotimaisen laadun takeeksi Sandberg-timanttikoruille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Malliston muodostaa laaja ja jatkuvasti uusiutuva timanttisormusvalikoima, jota täydentää yhteensopivien kihlasormusten, timanttikorvakorujen, timanttiriipusten ja timanttikaulakorujen monipuolinen valikoima.

Sandberg-timanttikorujen pääsuunnittelija on yhtiön toimitusjohtaja Uuri Sandberg. Oman merkittävän panoksensa tuotteiden muotoiluun antavat taitavat kultaseppämestarit ja kultasepät, jotka työskentelevät perinteisissä ja pienissä kultasepänverstaissa käyttäen perinteisiä kultasepäntyön käsityömenetelmiä valmistaessaan.

Sandberg-timanttisormuksia valmistetaan koosta 15 mm alkaen kokoon 18.5 mm saakka (jossain tapauksessa kokoon 18 mm). Tätä pienemmät ja suuremmat koot valmistetaan aina tilauksesta. Mikäli esillä olevat mallit eivät ole sinulle sopivia, kysy tarjousta myynti@kultatahti.fi Myös mallit, joita ei ole listattuna sivuillemme, mutta jotka löytyvät Sandbergin valikoimista on mahdollista tilata kauttamme.

Mikäli tuotetta ei ole varastossamme on toimitusaikamme tuolloin keskimäärin kahdesta kolmeen viikkoa. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Tommy Hilfiger kellot ja korut

Tommy Hilfiger kellot ja korut

Tommy Hilfiger kellot ja korut ovat tyylitietoisen asustevalinta

Vuonna 1985 perustettu luksusbrändi Tommy Hilfiger on vakiinnuttanut paikkansa maailman muodin suunnannäyttäjänä. Tommy Hilfiger on tunnetuin vaatteistaan, jossa rentous yhdistyy laadukkaisiin materiaaleihin. Kuten Tommy Hilfiger vaatteissa, myös koruissa ja kelloissa tyyli on klassisen selkeä. 

Tommy Hilfiger kelloissa ja koruissa käytetään vain parhaita materiaaleja. Kellorungot ja korut ovat lähes poikkeuksetta ruostumatonta terästä. Se on materiaalina kulutusta hyvin kestävä. Ruostumaton teräs on myös monen kellon rannekkeessa käytetty materiaali. Toinen vaihtoehto rannekkeissa on nahka. Meillä on Kultatähden verkkokaupassa laaja varasto, josta kaikki Tommy Hilfiger tuotteet saadaan toimitettua nopeasti, yleensä muutamassa arkipäivässä tilauksesta.

Kaikkiin Kultatähden verkkokaupasta ostettuihin Tommy Hilfiger kelloihin kirjoitetaan aina mukaan kahden vuoden takuutodistus. Korut ja kellot pakataan aina viralliseen Tommy Hilfiger rasiaan, jossa kello tai koru on helppo antaa vaikkapa lahjaksi.

  Tommy Hilfiger naisten rannekellot Tommy Hilfiger miesten rannekellot Tommy Hilfiger kaulakorut Tommy Hilfiger rannekorut Tommy Hilfiger korvakorut Tommy Hilfiger kalvosinnapit
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Triwa

Triwa

 

Triwa

Triwa on ruotsalainen kello- ja asustemerkki, joka on omistautunut missiolleen muuttaa käsitys asusteista; pinnallisten statussymboleiden sijaan ne symboloivatkin kantajansa omaa tyyliä. Triwa haastaa itsensä ja ympäristönsä etsimällä jotakin muuta ja ymmärtämällä tarkoituksellisesti väärin. Triwan suunnittelustudiolla Tukholmassa sitä kutsutaan ruotsalaiseksi uteliaisuudeksi - aina uudelleen tulkitseva, aina uudesta ja erilaisesta innoittuva, ja aina yhden kysymyksen avulla tiukasti laatua säätelevä:käyttäisimmekö sitä itse?
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Zippo

Zippo

Zippo on merkki laadusta

Harvassa on ne tuotteet, joissa takuu on yhtä helppo kuin Zipossa. Ei takuukuitteja, ei todistuksia: takuu on sytytin itsessään. Jokaisella Zippo bensasytyttimellä on elinikäinen toimivuustakuu. Ennen kuin lähetät toimimattoman Zippo-sytyttyimesi huoltoon, niin tarkista kuitenkin sytyttimen sydänlanka sekä kivi ovat käyttökunnossa ja että säiliössä on Zippo-bensaa. Nämä edellä luetetellut ovat kuluvia osia ja ne eivät luonnollisesti kuulu takuun piiriin. Zippo-tarvikkeet ovat luonnollisesti Kultatähden verkkokaupan omassa valikoimassa, josta saat ne itsellesi nopeasti.
 
Kultatähden verkkokaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman Zippo -sytyttimiä sekä Zippo -oheistuotteita! Tiedämme, että ostaessasi tuotteen verkkokaupasta haluat sen itsellesi mahdollisimman nopeasti. Siksi pidämme omaa satojen tuotteiden Zippo-varastoa, josta Zippo-tuotteet toimitetaan muutamassa arkipäivässä. Yksittäiset Zippo-sytyttimet pakataan pieneen mustaan Zippo-rasiaan, jossa sytytin on helppo antaa lahjaksi.  Zippo on laadukas lahja, joka voidaan yksilöllisesti kaivertyaa esimerkiksi saajan nimellä. Zippo sytyttimet ovat myös suosittuja keräilykohteita ja uusia malleja kehitellään joka vuosi lisää.

Zippo OUL (Outdoor Utility Lighter = OUL) ja Zippo monitoimisytyttimien MPL (Multi Purpose Lighter) takuu on ilmoitettu tuotteen yhteydessä. Se on tuotteesta riippuen 2-5 vuotta. 

Zippo sytyttimet Zippo tarvikkeet
Selaa tuotemerkin tuotteita »