Kellot netistä nopeasti kotiin toimitettuna

Kultatähden verkkokaupan valikoimista löydät varmasti kellon omiin tarpeisiisi: oletpa ostamassa kelloa itsellesi tai lahjaksi, löytyy verkkokauppamme valikoimista paras vaihtoehto. 

Laaja kellovalikoimamme on jaoteltu seuraavasti:

  • Miesten rannekkellot
  • Naisten rannekellot
  • Lasten rannekellot
  • Taskukellot, sekuntikellot ja korukellot
  • Herätyskellot, seinäkellot
  • Kellojen tarvikkeet ja varaosat

Rannekellovalikoimamme on yksi maamme laajimmista. Oma varasto mahdollistaa kellojen nopean toimituksen. Mikäli kello tilataan suoraan tehtaalta, tulee siitä tieto jo maksuvaiheessa kassasivulla. Normaalisti kello toimitetaan muutamassa arkipäivässä tilauksesta lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Myös nouto myymälästä tai kotiin kuljetus ovat mahdollisia toimitustapoja hankkimallenne kellolle.

Moneen kelloon on mahdollista hankkia myös kaiverrus, joka personoi esimerkiksi lahjaksi hankittavaa kelloa entisestään. Yleisin kaiverruspaikka on kellon takakansi, mutta kaiverrus voidaan tehdä myös kellon solkeen. 

Kellon ostaminen ei Kultatähden verkkokaupan mielestä tarvitse olla rahasta kiinni. Siksi tarjoamme kelloillemme myös osamaksumahdollisuutta. Kassasivulla voit pilkkoa ison ostoksen jopa 36 kuukauden eriin. Huomaathan, että osamaksuominaisuuden käyttäminen edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Kaikki Kultatähden kautta tilatut kellot pakataan valimistajan viralliseen kellorasiaan. Näin varmistut siitä, että hankkimasi kello on varmasti aito. Mukaan kirjoitamme aina takuun. Yleisin takuuaika kellolle 24 kuukautta eli kaksi vuotta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä valikoimissamme olevasta kellosta, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla asiakaspalvelu@kultatahti.fi