Korut netistä - tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kultatähden koruvalikoima on Suomen suurin. Etsitpä sitten kaulakorua, korvakorua, rannekorua tai napakorua; kaikki nämä ja tuhannet muut korut löydät verkkokauppamme laajasta valikoimista. Korumateriaalina käytämme valko -ja keltakullan lisäksi myös hopeaa ja pronssia. Osa koruistamme on lisäksi valmistettu teräksestä. Materiaalitiedon löydät aina tuotteen omalta sivulta. Suomalaisista koruvalmistajista valikoimistamme löydät Kalevala korun ja Lumoavan näyttävät korut. 

Kaikki Kultatähden verkkokaupasta tilatut korut pakataan aina valmistajan viralliseen korurasiaan. Näin voit säilyttää hankkimaasi korua turvallisesti omassa rasiassa. Koru on myös helppo antaa lahjaksi omassa rasiassaan.

Me Kultatähden verkkokaupassa emme halua sinun tyytyvän kompromissiin korun hankinnassa: meillä voit maksaa myös osamaksulla. Isokin kertaostos voidaan pilkkoa jopa 36 kuukauden kuukausieriin. 

Toimitamme kaikki Kultatähden verkkokaupan kautta tilatut korut mahdollisimman nopeasti. Yleensä saamme korun matkaan jo seuraavana päivänä. Korun hinnan vieressä näet toimitusaika-arvion. Suurin osa koruista toimitetaan 1-2 arkipäivässä. Jos joudumme tilaamaan korun valmistajalta, on toimitusaika noin 5-20 arkipäivää. Toimitusaika varmistetaan vielä kassasivulla maksamisen yhteydessä.