Sormukset nopealla toimituksella Kultatähdestä

 

Kultatähden verkkokauppa tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat ja näyttävimmät sormukset satojen nimikkeiden valikoimasta. Tarjonnastamme löydät muun muassa timanttisormukset, vihkisormukset ja kihlasormukset esimerkiksi sellaisilta valmistajilta kuin Kohinoor, Sandberg, Goldstar ja Paletti Jewelry sekä Kalevala Koru.

Voit tilata sormukset netistä suoraan kotiovellesi tai vaihtoehtoisesti noutaa ne mistä tahansa kivijalkamyymälästämme nettitilauksen tehtyäsi. Säilytämme kattavan valikoiman sormuksia omassa varastossamme, mikä takaa aina ripeät ja joustavat toimitusajat kaikille asiakkaillemme.

Saatuamme tilauksen toimitamme sormukset varastosta aina 1-4 arkipäivän kuluttua. Tilaustuotteet postitamme 5-20 arkipäivän kuluessa sormuksen valmistajan tai maahantuojan varastotilanteen mukaan.

Laaja valikoima erilaisia sormuksia Kultatähden verkkokaupasta

Haaveilitpa sitten loppuiän kestävästä kotimaisesta timanttisormuksesta tai tavallista arkea koristavasta laadukkaasta terässormuksesta, löydät varmasti juuri sinun käyttöösi sopivan sormuksen Kultatähden verkkokaupasta. Tarjonnassamme on laaja valikoima erilaisia sormuksia merkittäviltä valmistajilta. Myymme myös huippulaadukkaat ja näyttävät sormukset Lumoavalta ja Kalevala Korulta.

Oikean kokoisen sormuksen valitseminen

Sormukset eivät suinkaan ole kertakäyttöesineitä, vaan mahdollisesti loppuelämän ajaksi hankittavia koruja, joilla on rahallisen arvon lisäksi mittaamatonta tunnearvoa. Siksi sormuksen hankintaa ja oikean koon valintaa ei tule tehdä kiireessä, vaan siihen kannattaa nähdä hieman vaivaa.

Sormen koko voi vaihdella jo saman päivän aikana turvotuksen takia. Sormet ovat yleensä hieman turvoksissa heti aamusta ja myöhään illalla sekä etenkin kuumalla säällä. Sormen ympärys on pienempi usein keskellä päivää ja viileän ilman aikana. Jos alkaa jo kuulostaa hankalalta, ei huolta: hyvä nyrkkisääntö on, että sormus kannattaa sovittaa keskellä päivää normaalissa lämpötilassa.

Jos haluat tilata sormukset verkkokaupastamme mutta et ole varma sormuskoostasi, ota epäröimättä yhteyttä meihin. Kaikkein parhaan lopputuloksen omasta sormuskoostasi saat, kun käytät mittauksessa apuna kokenutta Kultatähden asiantuntijaa. Voit halutessasi pistäytyä Kultatähden kivijalkamyymälässä, jossa työntekijämme avustavat sinua mielellään oikean kokoisen sormuksen valitsemisessa. Otamme tällöin sovituksessa huomioon myös nivelen koot ja muut tarkat yksityiskohdat.

Myymme markkinoiden laadukkaimmat sormukset nopeilla toimituksilla. Vieraile Kultatähden verkkokaupassa ja kysy lisää tarvittaessa!