Kalevala Koru Suomen naarasleijona pinssi

SUOMENNAARASLEIJONAPINSSI_2970090_1.jpg
Uutuustuote
90,00 €
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 3,95 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

 

Kalevala Koru Suomen naarasleijona-pinssi

Suomileijona herättää tunteita. Kalevala korun naarasleijona-pinssi on mukaelma valtion virallisesta heraldisesta Suomen Leijonasta. Kalevala Korun naarasleijona ei kuitenkaan polje sapelia tai pidä ylös nostetussa etujalassaan kohotettua miekkaa.
Kalevala korun naarasleijona-pinssin leijona katsoo pelottomasti tulevaisuuteen. Tämä leijonapinssi on heille, joille oikeudenmukaisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat sydämen asia. 

Kalevala korun Suomen Naarasleijona-pinssi ei ole sidottu sukupuoleen. Se on kunnianosoitus tämän päivän suomalaisten naisten lisäksi niille, menneiden sukupolvien naisille, joiden nimiä ei maamme historiankirjoissa näy. He ovat kuitenkin esimerkillään ja toiminnallaan raivanneet tietä kohti tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Kalevala korun Suomen naarasleijona-pinssin korukasvona toimii supersuosittu Alma. Alma nähtiin vuonna 2017 Itsenäisyyspäivänjuhlavastaanotolla Leijona-riipus kaulassaan.

Kalevala korun Suomen naarasleijona-pinssi toimitetaan virallisessa Kalevala korun korurasiassa.Kiinnitä pinssi rohkeasti takkiisi, lakkiisi, laukkuusi – mihin vain!  Naarasleijonia ei ole tehty kesytettäväksi!

- Materiaali: Hopea (925/1000)
- Suunnittelija: Alma / Tiina Lahtinen

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kultatahti.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 3,95 €
Nouto postista 3,95 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,95 €
Postin kotiinkuljetus 9,70 €
Nouto myymälästä 0,00 €