Majakkaristi

Kalevala korun Majakkaristi

Kalevala korun Majakkaristi ei muotonsa puolesta edusta sitä perinteisintä ristimuotoilua. Jokainen saa nähdä riipuksen omista lähtökohdistaan: joku näkee selkeän ristin kun taas toinen hakee silmillään näkyä pienestä turvallisesta ikkunasta. Majakkaristi onkin vahvasti symbolinen korusarja. Majakat ovat merenkulun tärkeitä tukipilareita. Öisellä myrskyävällä merellä hento majakanvalo on ollut lupaus siitä, että turvasatama on lähellä: pitkä pimeä matka perille on pian päättymässä. Asioita useammalta kannalta pohdiskeleva voi nopeasti yhdistää majakan lämpimän valon tulkitsemaan jotain muutakin kuin silmillä nähtävää valoa.
Majakkaristi-korusarjan Kalevala korulle on suunnitellut Vesa Nilsson, jonka suunnittelupöydältä on lähtöisin lähes klassikoksi noussut Eira - Made in Helsinki korursarja. Myös modernit Pyörre ja Pilke ovat lähtöisin Nilssonin kynästä. Nilssonin johtoajatus korumuotoilussa onkin osuvasti: ajattelen ensin ja muotoilen myöhemmin.

Kalevala korun Majakkaristi pakataan aina viralliseen Kalevala korun korurasiaan, jossa Majakkaristi on helppo antaa esimerkiksi lahjaksi. Korun mukaan sujautetaan lisäksi pieni tarinavihko, joka syventää korun tarinaa.

Joskus maailma ympärillä
myrskyää ja pilvet peittävät
tähtitaivaan. Silloinkin kaukana
taivaanrannassa seisoo majakka,
vankkumatta kivisellä
perustallaan. Se loistaa valoa ja
näyttää tien kotisatamaan. 

 
Tuotteet 1 - 2  (Yhteensä 2)
Kalevala koru Majakkaristi-riipus - Majakkaristi - 227011045 - 1
Kalevala Koru
75,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä
Kalevala koru Majakkaristi korvakorut - Hopeiset korvakorut - 2670110K - 1
Kalevala Koru
69,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä