Lume

Lumoava Lume

Suomalainen Lumoava suosii paikallista koruosaamista ja työllistää suomalaisia suunnittelijoita. Päivi Keski-Pomppu onkin suunnitellut Lumoavalle jo useita korusarjoja. Esimerkiksi Onnekas ja Raami ovat lähtöisin Keski-Pompun suunnittelupöydältä. Hopean lisäksi Keski-Pomppu taitaa myös kullan käyttämisen koruissa: sormusmallistosta löytyvät Kaksin ja Kuoma sormukset edustavat myös hänen osaamista. Kesik-Pompun omissa uniikkikorusarjoissa Rhea & Phoebe ja Under the boughson nähtävissä vaikutteita, jotka ovat nähtävissä tässä Lumoavan Lume-korusarjassa.

Lumoava Lume koruissa huomion vie kirkas ja näyttävä vuorikide. Vuorikiteellä on monta muutakin nimeä kuten vuorikristalli tai myyttinen Alaskan timantti. Yhtä kaikki korussa oleva kivi on todella näyttävä. Korun niin sanottu runkomateriaali on hopea.

Lumoava Lume korusarjaan kuuluu riipuksen lisäksi myös korvakorut sekä rannekoru. Lumoava Lume riipus toimitetaan näyttävässä Lumoavan korurasiassa. Mukaan sujautetaan lisäksi pieni tarinavihko.

Tyynen pinnan taite vaiti heijastaa
Vaikutelma haipuu, jos siihen kajoaa

 

Tuotteet 1 - 3  (Yhteensä 3)
Lumoava Lume rannekoru - Hopeiset rannekorut - 531223590 - 1
Lumoava uutuudet
alk. 179,00 €
tai alk. 9 € /kk
Useita vaihtoehtoja
Lumoava Lume korvakorut - Hopeiset korvakorut - 541223000 - 1
Lumoava uutuudet
134,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tuote valmistetaan tilauksesta.
Lähetysaika n. 5-20 arkipäivää
Lumoava Lume riipus - Hopeiset kaulakorut - 561223000 - 1
Lumoava uutuudet
124,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivässä