Kastelahjat ja nimiäislahjat netistä 

Kultatähden verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kastelahjoja. Yksi perinteisimmistä kastelahjoista on hopeinen kastelusikka. Kastelusikan lapselle antavat lahjaksi yleensä kummit. Lusikkaa voidaankin kutsua myös kummilusikaksi. Kummilusikoiden aiheet vaihtelevat abstrakteista aiheista hyvinkin konkreettisiin. Kalevala korun Elämän Roihu-kummilusikka viestii vapaudesta ja rohkeudesta. Toisaalta taas traktori -tai jääkiekkoaiheinen kertoo selkeämmin, mitä kastelusikalla halutaan viestiä. Yleinen tapa on personoida kummilusikkaa kaiverruksella. Osassa lusikoissa on omat paikat esimerkiksi kummilapsen syntymäajalle, pituudelle ja painolle.

Myös kastekehys -tai kastealbumi on suosittu lahja vauvan ensimmäiseen juhlaan. Myös kastekehyksiä löytyy monenlaisessa koossa. Huomaathan, että myös kastekehyksistä voi tehdä hyvinkin henkilökohtaisen kaiverrustiedoilla?

Jos kastelahjaksi toivoo jotain erillaista voi valinta osua kastekoruihin. Pienet helmikorut tai kastesormukset ovat viime vuosina yleistyneet kastelahjoina. Monessa helmikorussa mukaan tulee lisähelmiä, joiden avulla korua voi kasvattaa käyttäjänsä mukana. Kastesormuksesta voi myöhemmin käyttää esimerkiksi riipuksena muistona päivästä jolloin hän sai oman nimensä.

Kaikki verkkokaupasta tilatut kastelahjat pakataan valmistajan viralliseen pakkaukseen, joten sinun vastuullesi jää ainoastaan lahjan paketointi. Anna meidän huolehtia muusta.

Lue lisää


Kummilusikat Kastekehykset ja -albumit Säästölippaat Kastekorut Soittorasiat Muut kastekorut